Monsterfietstocht van Ada en Herman

Lieve mensen,

Vandaag is het dan zover! YES! De eerste 1000 km van de monsterfietstocht van Ada en Herman zitten erop! Zoals in mijn vorige bericht gemeld vragen we iedereen die de avonturen van Ada en Herman volgen elke 1000 km een bedrag te sponsoren aan de Stichting Sing4Africa. Donaties, hoe klein ook, zijn nu welkom op bankrekeningnr. NL98 RABO 0314667067 t.n.v. Stichting Sing4Africa. Geweldig dat Ada en Herman zich middels deze fietstocht inzetten voor het voortbestaan van de Stichting Sing4Africa en hiermee minderbedeelde en ‘misbruikte’ meisjes helpen aan een betere toekomst! HELPT U OOK MEE?

En dan nu de belevenissen van Ada en Herman gedurende de eerste 1000 km:

“Het begin van ons avontuur kent veel nieuwe ervaringen.

Vroeger gingen wij vaak kamperen maar dat waren we natuurlijk allang verleerd. Bovendien kamperen we nu in de bush , dus geen toilet of douche. Wel een schep om je behoefte diep te begraven . Er is altijd gevaar voor Beren. Dus alles ‘s avonds in de beerbox . De weg was de eerste 900 km gravel. Ook dat is voor ons nieuw. Zwaar trappen door een grindbak. En natuurlijk de eerste pijntjes. Kont schouders knieën . Op de weg hadden we ook nog een beer die ons lastig viel. Het zag er eerst onschuldig uit maar hij bleef ons achtervolgen. Toen hij zelfs mijn fiets aanraakte heb ik toch maar mijn lunchpakket aan hem gegeven. Later bleek dat de beer vaker mensen lastig viel en hij is de volgende dag gedood. Een agressieve beer is levensbedreigend. We zijn nu in Dawson City voor een rustdag. En rijden nu op gewone weg. Wordt wel weer drukker met dikke vrachtauto’s die niet zo voorzichtig omgaan met fietsers als in ons lieve landje. De sfeer in de groep is super. We hebben allerlei nationaliteiten in de groep. Verder tijdens het fietsen prima eten, slechte koffie en geen drank. 😉 Van thee drinken worden we erg flauw. ‘s Avonds om 19 uur liggen we in bed en slapen we bijna het klokje rond. Het weer ligt soms bijna tegen het vriespunt tot soms 25 graden overdag. Lastig met kleding!

Wel genieten we volop ondanks vaak geen telefoon of internetbereik. Bovendien als er internet is dan is het zo traag als dikke stront. Veel liefs van Ada en Herman”

Door dezer pagina te LIKEN kunt u zich nog steeds opgeven voor SPONSORING en de avonturen van Ada en Herman volgen. Over ca. 2 weken volgt het tweede verslag! We zijn benieuwd!

DELEN van dit bericht wordt gewaardeerd.

Veel dank en een warme groet,

Willemien Schapink
Stichting Sing4Africa