Monsterfietstocht van Ada en Herman Sans door Noord Amerika

Lieve mensen,

Van 1 juli tm 18 december 2019 ondernemen Ada en Herman Sans een monsterfietstocht door Noord Amerika. Ze fietsen van het meest noordelijke plekje in Canada naar Panama. Een tocht van maar liefst 15000 kilometer!

Zij doen dit niet alleen omdat ze plezier hebben in het fietsen, maar ook willen ze met deze tocht graag de aandacht vragen voor een grote groep minderbedeelde mensen. Ada is al een aantal jaren betrokken bij de stichting ‘Sing4Africa‘ en zou graag iedereen die hun tocht via FB wil volgen, willen vragen om te sponseren. Voorstel is voor elke afgelegde 1000 kilometer een bedrag te schenken aan de stichting ‘Sing4Africa’. Elk bedrag, hoe klein ook, is welkom op bankrekeningnr. NL98 RABO 0314667067 t.n.v. Stichting Sing4Africa. Ada en Herman zullen van hun kant elke 1000 kilometer verslag uitbrengen van hun belevenissen.

Voor meer informatie over de stichting ‘Sing4Africa’ kunt u kijken op www.sing4africa.com.

Door deze pagina te LIKEN kunt u zich opgeven voor DEELNAME AAN DE SPONSORING en de avonturen van Ada en Herman volgen. Binnenkort volgt het eerste verslag!

Delen van dit bericht wordt gewaardeerd!

Veel dank en een warme groet,

Willemien Schapink
Stichting Sing4Africa